Türk Telekom’da Hediye Veren Uygulamalar

Geçtiğimiz dönemlerde müşterilerine Avea adı ile hizmet sunan Türk Telekom yeni yapılandırması ile birlikte daha büyük teknolojilerini müşterileri ile buluşturmaktadır. Sağlamış olduğu politika ile birlikte oldukça bedava internet veren Türk Telekom’un birinci önceliği müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktır. Hemen hemen her dönemde kendi bünyesinden bol bol internet veren Türk Telekom sizlere farklı kampanyalar ile yardımcı olmayı ve sizlerin oturduğunuz yerden daha rahat olmanızı hedeflemektedir. Türk Telekom kendi içinde oluşturduğu temel alt yapısı ile hem hızlı hem de bedava internet sağlayarak sizlere en çok yardımcı olmak istemektedir.

Türk Telekom tarafında sağlanan bedava kampanyalar ile birlikte bedava internet elde edebilir, farklı uygulamaları kullanarak da ücretsiz internetlerden yararlanabilirsiniz. Türk Telekom bünyesinde bulunan ve bedava internet veren uygulamaların başında Türk Telekom online işlemler gelmektedir. Bu uygulama da Türk Telekom bünyesinde yer alan tüm işlemleri yaptığınız gibi aynı zamanda bedava internet kazanabilirsiniz. İstediğiniz mobil desteği bulunan (İOS, Android) gibi uygulamalarda kullanabilirsiniz. Uygulamayı kullanırken “sil süpür” sekmesine giderek eğlenceli vakit geçirerek Türk Telekom bünyesinden bedava internet paketi kazanabilirsiniz. Sil süpür sekmesini kullanabilmeniz için Türk Telekom tarafından sunulan tek şart “ Selfy’li “ olmanız gerektiğidir.  Selfy’li olduğunuz taktirde ekstra bedava uygulama kazanacağınızı da unutmayınız. Türk Telekom, görüldüğü üzere sizlere her dakika bedava uygulamalar dağıtarak sizlerin mutlu anlar geçirmesini sağlıyor.

Tambu Uygulaması ile Bedava İnternet

Türk Telekom bünyesinde kullanıcılara ne kadar çok internet verildiğini ve bu sayede pek çok kişi bedava internet kampanyasından en iyi şekilde yaralanabildiğini sizlere söylemiştik. Türk Telekom abonelerinin farklı olarak yararlanabildiği uygulamalardan bir tanesi de Tambu uygulamasıdır. Tambu uygulamasını kullanarak Türk Telekom bedava internet paketi kazanabilirsiniz ve biten internet paketleriniz yenilene kadar bedava internetin keyfini çıkarabilirsiniz. Tambu uygulamasını ücretsiz bir şekilde App Store ya da Play Store üzerinden indirerek keyfinize bakabilirsiniz.  Tambu uygulması hem Appe Store’da hem de Play Store’da mevcuttur. Telefon modeli farketmeden, telefonunuzda yer olduğu taktirde kullanabilirsiniz.

Arayanı Bil Plus Uygulaması ile Bedava İnternet

Başlıkta da sizlere söylediğimiz gibi Türk Telekom bedava internet dağıtmaya dağıttıkça da müşterileri rahat etmeye devam ediyor. Kendi bünyesinde sağladığı kampanyaların yanında Arayanı Bil Plus uygulaması ile birlikte internet kazanabileceksiniz.  Bu uygulama sayesinde telefonunuz kapalı olduğunda dahil kimin aradığını öğrenerek hem üyelik sayesinde 1 GB Türk Telekom bedava internet paketi kazanabiliyorsunuz. Yani kısacası hem internet kazanıp hem de sizlerin çevrimdışı olduğunuzda bile sizlere kim ulaşmış görebiliyorsunuz. Türk Telekom bünyesinde bulunan uygulamalar sizlere hem kazandırıp hem de istediğiniz şekilde kullanmanızı sağlamaktadır. Bu uygulama da diğer uygulamada olduğu gibi hem Apple Store üzerinden hem de Google Play üzerinden kullabilirsiniz.

Sizlerin bedava internet kullanabilmeniz için araştırmış olduğumuz uygulamalar, umarım kolaylık sağlamıştır. Türk Telekom bünyesinde bulunarak her dâhim bedava internet kazanabilir ve birçok farklı durumlardan yararlanabilirsiniz. Güncel bedava internet veren uygulamaları da ekstra olarak takip etmeyi ve bu uygulamalardan yararlanmayı unutmayınız.

Yorumları Göster (2)