Vodafone Babymall 50 TL indirim Kodu

Vodafone Babymall 50 TL indirim Kodu nasıl alınır ve Vodafone Babymall kampanyası hakkında detaylı bilgilendiriyoruz.

Babymall.com.tr’den yapacağınız her 250 TL Alışverişinize 50 TL İndirim fırsatından yararlanmak için sizde hemen Fırsatı Kullan butonuna basarak kodunuzu alın. Bu kampanyadan alacağınız kodları sadece Babymall.com.tr web sayfasında kullanabilirsiniz.

Kampanya dâhilinde Fırsatlar Dünyası kullanıcıları, kendilerine özel her 250 TL ve üzerine yapacakları harcama tutarına 50 TL indirim fırsatından yararlanabilirler. Bir sipariş genelinde en fazla 500 TL indirim uygulanabilmektedir.

Vodafone Bedava İnternet veren uygulaması Vodafone Yanımda başlığını ziyaret edin.

Vodafone Babymall 50 TL indirim Kodu

Vodafone Babymall 50 TL indirim yararlanabilmek için “Fırsatı Kullan” butonuna tıklayarak aldığınız şifreyi alışverişinizin ödeme adımında “Hediye/İndirim Kodu“ alanına girip “Kullan“ butonuna tıklamanız yeterlidir. Kampanyadan 30 gün boyunca 2 kez şifre alabilirsinizBu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez ve kampanya ürünleri stoklarla sınırlıdır. Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Aktif abonelik; kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir.

Yeni kampanyalar ve hediyeler için; Vodafone Bedava İnternet başlığını ziyaret edin.

yorum Yap