Vodafone, Turkcell, Türk Telekom 2020 Kasım Bedava İnternet

2020 Kasım bedava internet kampanyaları hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Turkcell, Türk Telekom, Bimcell ve Vodafone 2020 Kasım bedava internet nasıl yapılır işte detaylar.

2020 Yılını bitirmeye yaklaşırken operatörler kampanyalarını artırmaya devam ediyor. Tüm operatörler bedava internet kampanyalarıyla abonelerini mutlu etmeye çalışıyor. Bu kampanyalardan haberdar olmayan operatör kullanıcılarına tek tek anlatmaya çalışacağız. Öncelikle Turkcell’den başlayalım, buyrun.

2020 Kasım Turkcell Bedava İnternet

Turkcell her zaman olduğu gibi en çok bedava internet paketi veren operatördür. Özellikle milli ve dini bayramlarda bu cömertliğini daha da şahlandırıyor. En son İzmir depreminde bölgedeki bütün abonelerine bedava internet ve konuşma tanımlamıştı. Dün de buna benzer bir haber geldi işte o detay.

Turkcell AFAD 20 GB Bedava İnternet
Turkcell AFAD 20 GB Bedava İnternet

AFAD Çalışanlarına 20 GB Bedava İnternet

İzmir depremi sonrasında Turkcell AFAD çalışanlarına hediye paket vereceğini duyurdu. Turkcell’in bu anlamlı hediyesi için teşekkür ederiz. Gönüllü AFAD çalışanları göstermiş olduğu gayretlerinden dolayı da ayrıca teşekkür ederiz. Turkcell bir ay boyunca gecerli 20 GB internet, her yöne 10.000 dakika ve 5.000 SMS daha hediye ediyor. Afad çalışanları için bedava internet nasıl yapılır buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

İnternet Hediye Eden Uygulamalar
İnternet Hediye Eden Uygulamalar

Turkcell Bedava İnternet Veren Uygulamalar

Turkcell geliştirdiği harika uygulamalar ile bedava internet vermeye devam ediyor. Turkcell bedava internet veren uygulamaları indirerek sizde harika hediyeler kazanabilirsiniz. Turkcell bedava internet uygulamalarındaki görevi tamamla ve bedava internet kazan. Salla kazan, BiP, Dergilik, Fizy, Yaani, Çatlat gibi bedava internet veren uygulamalarından bazıları. Bedava internet veren uygulamalar hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın.

Turkcell Taraftar 10 GB Bedava İnternet

Turkcell Taraftar 10 GB Bedava İnternet

Turkcell taraftarları 10 GB bedava internet kazanıyor. Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları nasıl bedava internet kazanır işte detayları.

Turkcell tribün cepte servisiyle 10 GB’a kadar bedava internet kazanabilirsiniz. FB,GS,BJK ya da TS takımlarının marşları sizi arayanlara dinletin bedava internet kazanın. Tribün cepte aboneliği olup, takım seçen kişiler takımının Süperlig maçlarında galip gelmesi durumunda Haftalık 1GB , Haftalık 10GB , Günlük 500MB, Günlük 1GB, Günlük 2GB, Günlük 5GB internet hediyelerinin bulunduğu bip içindeki çarkı çevirme hakkı kazanır. Turkcell tribün bedava internet nasıl yapılır buraya tıklayın.

Turkcell Bedava Sınırsız Konuşma
Turkcell Bedava Sınırsız Konuşma

Turkcell Bedava Sınırsız Konuşma

Bugünlerde Turkcell abonesi olmak harika! Turkcell aboneleri kendi aralarında sınırsız konuşabiliyor. Turkcell aboneleri sınırsız konuşmak için ne yapmalılar işte detayları.

20. Yıla özel bütün abonelerin yararlanabileceği bedava konuşma paketini biraz anlatalım. 3 Ay boyunca sizde sınırsız ve bedava dakika ile konuşabilirsiniz. Turkcell Dijital Operatör üzerinde, Hediye Havuzu altında 20 Yıla Özel Turkcell’lilerle 3 ay Sınırsız Konuşma hediye kartını görerek faydalanabilir. Turkcell’lilerle 3 Ay Sınırsız Konuşma paketi 3 ay geçerli olup, ayda bir müşteri iptal etmediği sürece tekrar etmektedir. Müşteriler kampanyadan 1 kez faydalanabilir. Turkcell bedava sınırsız konuşmak için buraya tıklayın.

2020 Kasım Türk Telekom Bedava İnternet

Türk Telekom kasım ayı bedava internet kampanyaları ve hediyeleri hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Türk Telekom fırsatları ve avantajlarını online işlemler uygulamasından takip etmeyi unutmayın.

Türk Telekom, sil süpür yada salla kazan olarak bilinen bedava internet uygulamasını henüz indirmediyseniz hemen indirin. Türk Telekom bu uygulama aracılığıyla 30 GB’a kadar bedava internet veriyor. Ayrıca haftalık sil süpür’den konuşma ve diğer hediyeleri de kazanma şansını yakalayın.

Selfy 16 GB Paketi 39 TL
Selfy 16 GB Paketi 39 TL

Türk Telekom 30 GB Bedava İnternet

Türk telekom aboneleri harca harca bitiremeyeceği 30 GB bedava internet kampanyası başlattı. Türk telekom 30 gb bedava internet nasıl yapılır işte detayları.

Türk Telekom Prime 30 GB Bedava İnternet
Türk Telekom Prime 30 GB Bedava İnternet

Prime olmayan mobil bireysel faturalı tarifelerden, bireysel mobil faturalı prime tarifelere tarife değişikliği yoluyla geçiş yapan müşterilere 3 fatura dönemi boyunca geçerli 30GB cepten internet hediye edilecektir. Prime olmayan tarifelerden Prime tarifelere geçiş yapan müşteriler, 90 gün içerisinde PRIME HEDIYE yazıp 5555’e SMS göndererek hediye 30GB interneti kullanmaya başlayabilirler. 29 Eylül 2020 itibarıyla Prime İlk 3 Ay 30GB Kampanyası kapsamında 3 fatura dönemi geçerli 30GB hediye cepten internet sunulacaktır.

Selfy Bedava İnternet Kampanyası

Türk Telekom genç aboneleri Selfy’den bedava internet kazanıyor. Selfy bedava internet nasıl yapılır ve bedava internet nerede kullanılır işte detayları.

Türk Telekom Dopdolu 1GB

Kampanyadan faturasız Dopdolu 1GB, Dopdolu 2GB, Dopdolu 3GB paketleri hattında aktif olarak tanımlı olan Selfy’liler yararlanabilir. Kampanyaya katılmak için DOPDOLU HEDIYE yazıp 4545’e ücretsiz SMS göndermen gerekiyor. Selfy 1 GB bedava internet almak için buraya tıklayın.

Türk Telekom 4.5G Hızı 30 GB Bedava İnternet

Türk Telekom 4.5G hat sahipleri anında 30 GB bedava internet kazanacak. Türk telekom 30 gb bedava internet nasıl yapılır işte detayları.

Türk Telekom 4.5G Sim Kart ile Hediye 30GB İnternet
Türk Telekom 4.5G Sim Kart ile Hediye 30GB İnternet

Bireysel faturalı müşteriyseniz ücretsiz olarak sim kartınızı Türk Telekom bayilerinden alabilirsiniz. Kampanyadan 16.07.2019 öncesinde Türk Telekom Mobil müşterisi olan ve kampanya kriterlerini sağlayan bireysel faturalı müşterilerimiz yararlanabilir. Sim kartınızı aldıktan sonra 4.5G 30GB yazıp 5555’e gönderin böylelikle ücretsiz internet cebinize gelsin. Türk Telekom 4.5G kampanyası hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın.

Arayan Bil 1 GB Bedava İnternet

Türk Telekom arayan bil servisi kullanıcıları 1 GB bedava internet kazanıyor. Arayan bil 1 GB bedava internet nasıl yapılır işte detayları.

ArayanıBil Plus’a Üye Ol 1 GB İnternet Kazan
ArayanıBil Plus’a Üye Ol 1 GB İnternet Kazan

ArayanıBil Plus servisine aylık abone olarak Haftalık 1 GB internet paketi kazanabilirsiniz. Servise aylık abonelik gerçekleştirmek için PLUS yazıp 7065’e SMS gönderebilirsiniz. ArayanıBil Plus servisine 6 aylık abone olarak Aylık 1 GB internet paketi kazanabilirsiniz. Servise 6 aylık abonelik gerçekleştirmek için PLUS yazıp 7066’ya SMS gönderebilirsiniz.

Arayanbil Ücretli mi?

ArayanıBil Plus servisinin aylık ücreti vergiler dahil 3,49 TL’dir. ArayanıBil Plus servisinin 6 aylık ücreti vergiler dahil 17,49 TL’dir.

Siri Bedava İnternet Nasıl Yapılır?

Türk Telekom Siri ile her seferinde 500 MB bedava internet kazanın. Türk Telekom siri 500 MB bedava internet nasıl alınır işte detayları.

Türk Telekom Siri ile 500MB internet nasıl alınır?
Türk Telekom Siri ile 500MB internet nasıl alınır?

Siri’ye rehberinizden lira göndermek istediğiniz kişinin adını söyleyerek para gönder emri verin, Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını kullanarak gönderimi gerçekleştirin ve anında 500 MB internet hediyesi kazanın. Kazanılan internet paketi gün sonuna kadar geçerlidir. Hediye yalnızca Siri ile ilk kez lira paylaşma işlemi yapıldığında kazanılır. Lira Paylaş servis ücreti; 1-9 TL gönderim 1,39 TL/paylaşım, 10-20 TL gönderim 1,99 TL/paylaşım

Selfy 10 GB Paketi 29 TL
Selfy 10 GB Paketi 29 TL
Selfy 10 GB Paketi 33 TL
Selfy 10 GB Paketi 33 TL

Kasım 2020 Bimcell Bedava İnternet

Bimcell aboneleri bedava internet veren uygulama ve hediye kampanyalarıyla internetsiz kalmıyor. Bimcell aboneler aşağıdaki kampanyaları incelerse mutlaka bedava internet kazanacaktır.

Bimcell 1 GB Bedava İnternet

Bimcell tek seferde 25 TL ve üzeri yüklemelerde hediyeler geliyor. Bimcell aboneleri her TL yüklediğinde bedava internet kazanıyor.

Bimcell 25 TL Yükle 1 GB Bedava İnternet Kazan
Bimcell 25 TL Yükle 1 GB Bedava İnternet Kazan

Tek seferde 25 TL ve üzeri yükleme yapan herkese yurt içi her yöne 500 SMS ve 1GB İnternet HEDİYE. Bimcell 1 GB bedava interent bir ay boyunca geçerlidir. Bimcell 1 GB hediye internet almak için 25 TL ve üzeri yükleme yapmanız yeterli. Bimcell 1 GB hediye interneti hattınıza otomatik tanımlayacaktır. Bimcell bilgilendirme mesajı sonrasında bedava internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bimcell 30 GB Bedava İnternet

Bimcell 4.5G hızına geçen aboneler anında 30 Gb bedava internet alıyor. Bimcell 30 GB bedava internet nasıl alınır işte detayları.

Bimcell 30 GB Bedava İnternet
Bimcell 30 GB Bedava İnternet

Bimcell 30 GB bedava internet almak çok kolay, hemen anlataralım. Kampanya süresince 3G sim kartını 4.5G sim kart ile değiştiren abonelerimize 7 gün geçerli 30 GB yurt içi cepten internet hakkı ücretsiz olarak hediye edilecektir. Abonelerimiz sim kart değişiklikleri sonrasında, 5555’e 4.5G 30GB yazıp SMS göndermek suretiyle kampanyaya katılım için başvuruda bulunabilecektir.

2020 Kasım Vodafone Bedava İnternet

Vodafone Kasım 2020 bedava internet kampanyaları hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Vodafone 2020 kasım bedava internet nasıl yapılır işte detayları.

Vodafone Yanımda 5Gb Ücretsiz İnternet Nasıl Alınır?
Vodafone Yanımda 5Gb Ücretsiz İnternet Nasıl Alınır?

Vodafone Bedava İnternet Veren Uygulama

Vodafone bedava internet veren uygulama ile oturduğun yerden bedava internet kazan. Vodafone yanımda uygulamasıyla haftalık bedava internetini al ve internetsiz kalma. Vodafone yanımda uygulamasını indir ve giriş yap. Vodafone fırsatlar, bana ne var bölümünde hediye çarkını bul. Çarkı parmağınla çevir ve haftalık hediyen hemen hattına tanımlansın. Henüz vodafone yanımda uygulamasını indirmediyseniz, bedava internet nasıl yapılır buraya tıkla.

Vodafone Evde Kal Bedava İnternet

Vodafone pandemi sürecinde evde kalanlara bedava internet veriyor. Vodafone evdekal kampanyaları ve bedava internet nasıl yapılır işte detayları.

Vodafone EBA Bedava İnternet
Vodafone EBA Bedava İnternet

Vodafone EBA ve Üniversite öğrencilerine özel bedava internet kampanyasından biraz bahsedelim. Vodafone ilkokul, ortaokul ve lisede geçerli 6 GB bedava internet bütün vodafone abonelerine tanımlandı. Vodafone TV eba kanallarında geçerli bedava interneti kullanabilirsiniz. Vodafone EBA bedava internet almak için buraya tıklayın.

Vodafone üniversite öğrencilerine özel YÖK’ün belirlediği sitelerde geçerli olmak üzere 6 GB bedava internet tanımlandı. Böylelikle Vodafone aboneleri eğitim sitelerinde bu paketlerden yararlanmış olacak.

Vodafone Bedava Apple Müzik

Vodafone aboneleri 3 ay boyunca Apple müziği bedava dinliyor. Vodafone bedava apple müzik kampanyası nasıl yapılır işte detayları.

Vodafone Bedava Apple Müzik

Taahhüt yok. Üyeliğinizi dilediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Ücretsiz deneme süresi bittikten sonra aylık 13,99 TL üyelik ücreti alınır. Taahhüt vermeniz gerekmez. İptal etmediğiniz sürece deneme süresinin sonunda üyeliğiniz otomatik olarak yenilenir. Kampanyadan sadece aktif Vodafone  aboneleri yararlanabilir. Kampanyadan yararlanmak ve Apple müzik listesine ulaşmak için https://apple.co/3b3U9Ui adresine gidebilirsiniz. Apple bedava müzik nasıl yapılır öğrenmek için buraya tıklayın.

Vodafone Bedava İnternet veren uygulaması Vodafone Yanımda başlığını ziyaret edin.

Yeni kampanyalar ve hediyeler için; Vodafone Bedava İnternet başlığını ziyaret edin.

Yorumları Göster (1)